Panowie, mam wielki problem, dzisiaj przyszła do mnie zamówiona na allegro karta z wgranym najnowszym free mcboot, jednak coś jest nie tak. Wszystko wygląda ok, jednak kłopot zaczyna się podczas próby uruchomienia kopii zapasowej za pomocą ESR. Po naciśnięciu na LaunchCDVD ekran robi się czarny i na tym koniec. Próbowałem z 2 grami : Metal Gear Solid 3 i Final Fantasy X-2, za każdym razem to samo. Oczywiście spachowane, nagrane za pomocą Alkochol120% na profilu Playstation2 przy niskiej prędkości zapisu, na dobrej jakości nośniku (Verbatim dvd-r). Nie jest to rówież wina napędu, czyściłem go dzisiaj, płyty DVD9 (oryginały) ładują się bez kłopotów, zero przycinek podczas wstawek FMV. Naprawde nie wiem czego to może być wina... jedyne na co zwróciłem uwage to fakt, iż po spachowaniu ISO i otworzeniu go Daemon toolsem w strukturze dysku nie było żadnych folderów przypominających płyte DVD (tych VIDEO i AUDIO coś tam, a mam viste, więc chyba powinny być one widoczne). Siedzę przy tym od rana i nie mam już pojęcia czego to jest wina... jeśli domyślacie się o co może chodzić to z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
P.S. model to SCPH 30003