Cytat:
Napisany przez onimusza666
Policja jaka jest każdy wie  ale co to za rodzice  Ja nie wiem o czym można myśleć prowadząc samochód  o dojechaniu szczęśliwie do celu , czy o d...Maryny  Blokady pod pedał gazu pozakładać tym co za szybko jeżdżą ,a rodzicom d... za narażenie na utratę życia lub zdrowia. 
|
Wracają z pogrzebu można myśleć o wielu rzeczach. Oczywiście nie zwalnia to z przestrzegania przepisów, ale pozwala zrozumieć
możliwe przyczyny tego, co się stało. Kierowca miał szczęście i refleks, popełnił błąd, ale nazywanie go piratem drogowym (słyszałem komentarze przy innej okazji - bo mówili też o tym w telewizji) jest niepotrzebną przesadą.
Co do policji to tutaj też bym się ich zbytnio nie czepiał, bo przynajmniej na tym filmie nie widać, żeby sami stwarzali dodatkowe zagrożenie. No może poza jedną rzeczą, której nie toleruję - po zatrzymaniu samochodu samochód policji nie miał włączonego sygnału świetlnego. Znając zwyczaje policjantów pewnie włączył światła awaryjne (we Wrocławiu to norma). Czy to jakaś mania, czy po prostu policjanci też specjalnie nie znają przepisów?