Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.06.2009, 13:38   #9017
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez onimusza666 Podgląd Wiadomości
Policja jaka jest każdy wie ale co to za rodzice Ja nie wiem o czym można myśleć prowadząc samochód o dojechaniu szczęśliwie do celu , czy o d...Maryny Blokady pod pedał gazu pozakładać tym co za szybko jeżdżą ,a rodzicom d... za narażenie na utratę życia lub zdrowia.
Wracają z pogrzebu można myśleć o wielu rzeczach. Oczywiście nie zwalnia to z przestrzegania przepisów, ale pozwala zrozumieć możliwe przyczyny tego, co się stało. Kierowca miał szczęście i refleks, popełnił błąd, ale nazywanie go piratem drogowym (słyszałem komentarze przy innej okazji - bo mówili też o tym w telewizji) jest niepotrzebną przesadą.

Co do policji to tutaj też bym się ich zbytnio nie czepiał, bo przynajmniej na tym filmie nie widać, żeby sami stwarzali dodatkowe zagrożenie. No może poza jedną rzeczą, której nie toleruję - po zatrzymaniu samochodu samochód policji nie miał włączonego sygnału świetlnego. Znając zwyczaje policjantów pewnie włączył światła awaryjne (we Wrocławiu to norma). Czy to jakaś mania, czy po prostu policjanci też specjalnie nie znają przepisów?

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 21.06.2009 o godz. 13:50
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post