Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.06.2009, 00:32   #109
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A ja nie miałbym nic naprzeciw, gdyby oferowali dobre warunki. Widziałem już głupsze nazwy usług niż "rozmowy za darmo w Rodzinie Radia Maryja" Miewałem też możliwość korzystania z dodatkowych usług tak samo mi niepotrzebnych, jak darmowe łączenie ze studiem RM (w obu przypadkach przykładem mogą być usługi fun scan i xyber mech - dali mi je nie wiadomo po co i na co, pojawiały się na liście usług, a po co mi one były i czemu miały tak durne nazwy - do dziś nie wiem)

BTW - mam już podpisaną z Plusem umowę na takich warunkach na jakich chciałem, plus dla Plusa za to

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 25.06.2009 o godz. 00:37
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post