Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.06.2009, 19:13   #3105
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Pierwszy Podgląd Wiadomości
ILE??!!

a ile dasz np. "Dogville"?
zalezy co kto lubi
jedynka mi sie podobala jako kawal dobrze zrobionego kina na wieczor
ale DVD do mojej kolekcji na pewno nie dolaczy

a Dogville to przeciez zupelnie co innego
dla mnie byl... hmm... niby ciekawy, ale jednak nudny... nie moglem sie zdecydowac - na bank drugi raz nie obejze
nie widze sensu celu w porownywaniu tych dwoch filmow
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post