Dyskusja: Jaki telewizor HD?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.06.2009, 23:06   #662
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie tansza, tylko drozsza, chyba, ze ciagle bedziemy przeciwstawiac fullhd przeciwko hdready
ale juz tylko o 50%
a jako wzorzec dla lcd przyjolem Regze 42" - to i tak wyjatkowo drogi model z uwagi na swoja unikatowosc

ale wracajac do meritum - plazma to wymierajaca technologia, czy Ci sie podoba czy nie
lubisz i Ty i wielu innych - mozecie sobie kupowac
ale wiekszosc ludzi wybiera LCD - tansze, nie migocze (dla wielu ludzi plazma tez nie migocze, ale dla wielu oznacza po prostu bol oczu/glowy), lzejsze, mniejpradozerne... wiem wiem - do kazdego z tych argumentow masz gotowy kontr argument
a ja moge na nie odpowiadac i tak at mortem defecatam
nikt nikogo nie przekona

a ja ciagle TV ogladam na CRT
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post