@demek - pisales o Pasikoniku, a ten troche kosztuje
@Wawelski - patrz wyzej, Regza z upscalerem w LCD vs Kuro i potem Pasikonik, ceny wg google shopping dla UK (z uwagi na brak ww Regzy w PL, a jak juz jest to w z deka absurdalnej cenie - a ze to jeden z najlepszych LCD na rynku i jeden z najdrozszych, to chyba godny przeciwnik dla najlepszych serii plazm)
jezeli uzycie cen UK budzi sprzeciwy - propounje wiec ktoregos z Samsungow w PL - roznica powinna byc jeszcze wieksza (porownywac nalezy modele dostpene na danym rynku)
@Pierwszy - jak ktos kupil i jest zadowolony to jego sprawa, ja tego g. ogladac nie mam zamiaru - KAZDA PLAZMA MIGOCZE i to dla mnie totalna dyskwalifikacja
a jak ktos tego nie widzi, to coz, jedni maja gorszy wzrok, inni lepszy - nie nabijam sie, tylko stwierdzam fakt
na CRT widzialem migotanie az do 95 albo 98Hz - wiec logicznym jest kupienie przeze mnie TV 100Hz (nadal mam CRT i nie widze powodu do szybkiej zmiany)
ja plazmy nie kupie z tego jednego powodu, M@X nie kupi z innego, Kowalski nie kupi bo moze wyrwac LCD taniej a Masztalski bo za duzo pradu zrzera... i co - moze my to idioci?
|