Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.06.2009, 08:13   #9095
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
To smutne, że kogoś ominęła muzyka Jacksona, i to w latach 80...
Jackson zrewolucjonizował pop, wykonanie i aranżacja piosenek były doprowadzone do takiej perfekcji, że chyba nie znajdzie się nikt, kto potrafiłby zrobić cover, i nie wyjść żałośnie...
Jackson skończył się już dawno temu, nie trzeba być psychiatrą, żeby poznać chorego psychicznie człowieka...
Jak zobaczyłem dzisiejszą wiadomość (dla mnie dzisiejszą) to pomyślałem, że on umarł już dawno temu. I coś w tym jest, jednak i tak dawno żadna wiadomość tak w pewien sposób mnie nie poruszyła (tzn. bez przesady, bo wielkim fanem jego nie byłem, ale potrafiłem docenić dorobek i to, co wniósł do muzyki).

Przykre to mimo wszystko. Co prawda nigdy nie wierzyłem w jego wielki comeback, co zapowiadali niektórzy, ale miałem nadzieję, że może jeszcze jakąś płytę wyda, coś tam ze sobą zrobi i jeszcze się o nim usłyszy nie tylko przy okazji kolejnych dziwnych zachowań. Tak czy siak była to jednak postać na pewien sposób wybitna i chyba lepiej tak ją zapamiętać.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post