Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.06.2009, 23:41   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jabba the Hutt Podgląd Wiadomości
http://www.dziennik.pl/polityka/arti...Zydowskim.html

"Nacjonaliści zaatakowali historyka ŻIH, doktor Alinę Całą, z powodu jej wywiadu dla "Rzeczpospolitej". Cała na pytanie "Czy Polacy są współodpowiedzialni za Holokaust?" odpowiedziała: "W pewnym stopniu tak. Przyczyną tego był przedwojenny antysemityzm, który nie przygotował ich moralnie do tego, co miało się dziać podczas Zagłady. Nośnikiem tego antysemityzmu były dwie instytucje. Ugrupowania tworzące obóz narodowy oraz Kościół katolicki. Ten ostatni mniej więcej od 1935 roku zaczął sprzyjać endecji. W efekcie wysokonakładowe pisma konfesyjne zaczęły głosić propagandę antysemicką. Choćby <Mały Dziennik> Kolbego." "

Taaa, zawsze oskarżamy Polaków i Kościół. O wszystko, nawet o głód w Kenii. A Naziści, Niemcy, hitlerowcy są cacy. W każdym razie ani ja ani moja Mama ani moja Babcia i Dziadek (którzy przeżyli okupację) nie czujemy sie za to odpowiedzialni. Za to odpowiedzialni są NIEMCY. Za Holokaust i za wywożenie Polaków na roboty (jak siostrę babci) i rozstrzelania. A gadanie lewaków mam gdzieś.
http://www.rp.pl/artykul/322125.html

---------------------

Leszczyński chce być oryginalny, inteligencją nie grzeszy, dredy ściął, coś trzeba powiedzieć...

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 26.06.2009 o godz. 23:44
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post