Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.06.2009, 02:47   #3011
Burt
Precz z internetem

Data rejestracji: 20.10.2005
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Zainstalowałem w końcu FF3. Ale jedna rzecz mi się nie podoba i przeszkadza, mianowicie przy serwisach hostingowych, forach , generalnie gdy można wrzucić plik i tekst albo sam tekst wtedy klikamy na "Przeglądaj", dodajemy plik i wysyłamy. Ale nie zawsze chcę dodać plik. I tu pojawia się problem gdyż nie mogę już wyczyścić pola "Przeglądaj", bo gdy kliknę na szare pole (1) to działa to automatycznie jak "Przeglądaj" (2), więc nie mogę usunąć ścieżki pliku. W FF2 tak nie było, zawsze mogłem ręcznie wyczyścić to pole ręcznie.
Ten obrazek to tylko przykład z imagevenue, ale tak samo mam wszędzie gdzie jest "Przeglądaj".Gdybym wysyłał 3 pliki na imagevenue czy rapidshare i bym się pomylił i przypadkowo dodał ścieżkę do 4'tego pliku, to musiałbym zamknąć okno i wyprać ponownie te pliki . Czasami muszę zrestartować FF, żeby wyczyścić to pole, a to przecież głupota. Czy w opcjach FF3 można to wyłączyć, a jeśli tak to gdzie się to znajduje. Powtórzę jeszcze raz. Chodzi mi o to aby klikając na punkt 1 (obrazek) gdzie jest migający kursor, nie włączała mi się funkcja "Przeglądaj". Żeby było jak w FF2.
Już dostaje szału z tym "ulepszeniem". Zastanawiam się nad usunięciem FF3 i ponownym zainstalowaniu FF2.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-schowek02.jpg