Dyskusja: Kieszeń na dysk
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.06.2009, 11:05   #12
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Uzywam tego modelu, zamiennie na PC i na Macu, albowiem potrzebuje FW.
Od kiedy go mam, przestalem miec jakiekolwiek problemy z montowaniem, przenoszeniem, bacupem.
Dla jasnosci - mam takie 3 kieszenie - z 320, 250 i 500 GB. Rozmawialem z dystrybutorem (FENem) i teoretycznie mozna wlozyc tam 1TB, nawet dla klientow tak robilem, ale sam nie mam odwagi
Ogolnie, jest to jedyna obudowa, ktorej nie boje sie uzywac dluzej niz 2-3 godziny. Kiedys pracowala 12 godzin i nic sie nie spalilo. Spróbuj to z La Cie

Edit: i uwazam, ze w obudowach, najwaniejsza jest elektronika i chlodzenie dysku - i tego bede sie trzymal.
Aha do dyskow >1TB polecam Wiellandy 5 i 1/2 cala.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!

Ostatnio zmieniany przez yahol : 29.06.2009 o godz. 11:08
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post