Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.06.2009, 13:34   #123
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
i wtedy to byla oferta nie do pobicia
i teraz tez jest swietna
w tej chwili mam dwa taktaki - starego i nowego
roznice? z nowego 3gr taniej bede mial za miesiac, teraz mam tak samo
a ceny? po uzglednieniu podwojnych doladowan, przy zalozeniu 75/4miechy, wychodzi okolo 30gr za minute polaczenia glosowego lub video do plus/orange i pochodnych i polowe tego do ery i stacjonarek
za miesiac era i stacjonarki jeszcze mi spadna - 2x wiecej minut bede dostawac

nie, dziekuje oszustom z tepsy tudziez naciagaczom z play (a kiedys szanowalem netie...)

nikogo nie namawiam - kazdy sam umie liczyc
fakt, ze teraz bym mocniej pomyslal nad heyah
moze nawet przeemigruje... musze posprawdzac ile wydaje na miedzynarodowe
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post