Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.06.2009, 13:39   #904
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ty jakiś rocznik statystyczny robisz? Da się zarobić? Może jakąś sondę lepiej?

No fakt, niby wszystkie samochody powinny mieć liczniki, ale z Edem to nigdy nic nie wiadomo...

Ja w samochodzie mam 3 liczniki i zegarek, w domu nawet więcej, do lidla mam 4 km wteiwewte, szyć umiem, a kilka razy popisałem się nawet haftem. Ale nie publicznie
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post