Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.06.2009, 16:31   #125
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
za ta super promocyjna stawke na polaczenia DO PLAY
ustawiona na poziomie uniemozliwiajacym innym operatorom udostepnienie polaczen do tej sieci w cenie konkurencyjnej z polaczeniami wychodzacymi z play

takie praktyki uwazam za jawne oszustwo i dziwi mnie, ze urzad telekomunikacji jeszcze na to paragrau nie znalazl

ktos powie, ze ma to w d. bo on ma play i nie placi? w naturze nic nie ginie

ale podkreslam - kazdy sam musi liczyc, bo kazdy gada inaczej
mam sporo rodziny w erze wiec logiczne, ze to dla mnie istotne
z Zona gadam dlugo, czesto video - wiec to tez dla mnie istotne
wazny jest dla mnie roaming i pol miedzynarodowe
a SMSy mogly by byc dla mnie po 1000pln sztuka - nawet bym nie zauwazyl

a przeciez dla sporej czesci ludzi SMSy to podstawa, a roaming czy video mogly by nie istniec

Ostatnio zmieniany przez nimal : 30.06.2009 o godz. 16:35
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post