Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2009, 14:32   #5
Accura
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.10.2005
Accura w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Kolega loki7777 zna temat i podał link z innego forum gdzie jest opisana m.in. przyczyna uszkodzenia.Do producenta w Hong-Kongu pisałem parę miesięcy temu z zapytaniem o pilota i manuala w PDF - bez odzewu.DB-TRONIC produkuje różny sprzęt m.in. radia samochodowe,na Allegro dorwałem dystrybutora tych caraudio i napisałem z zapytaniem o serwis dvd - odpowiedź -> nie wiemy.

Nowo odkrytą ciekawostką jest to że jak podłączam wyjście audio z czinczów lub przelotki euro->czincz to dzwięku w TV nie ma ale jak podłączam te wyjścia do głośników PC ze wzmacniaczem to jest czysty dzwięk i można swobodnie regujować głośność.Może na wyjściach Component Video Out jest ok ?, ale nie mam jak sprawdzić.
Kilka osób powiedziało mi że jest jeszcze jedno prawdopodobieństwo: został wgrany zły firmware !!!. Pytanie - ale skąd wziąć prawidłowy
To kino nie jest sprawą gardłową,poprostu szkoda było by wywalić.Ale jak nic nie da się zrobić to trudno.

Może ktoś po wnętrzu rozpozna ten sprzęt:http://www.fotosik.pl/albumgroup/egz...bum_photos.php i poda mi linki do ewentualnych firmware-ów.Chętnie poeksperymentuję - płakać nie będę.Wynikami podziele sie na forum.
Accura jest offline   Odpowiedz cytując ten post