Cytat:
Napisany przez Reetou
Kurde...
Obejrzałem przez przypadek wywiad z Nergalem i nie powiem, zdziwiłem się, bo sprawił on na mnie wrażenie może inteligentnego to za dużo powiedziane, ale na pewno normalnego faceta. W wywiadzie wspominał coś o rosnącej rzeszy fanów przekazywanych przez jego zespół treści, choć o samych treściach nic nie wspomniał, więc chciałem sprawdzić, co takiego w tych treściach jest co przyciąga ludzi, a odrzuca main-streamowe media.
Na youtube większość kawałków jest po angielsku i niestety mogłem (z trudem) wyłapać tylko pojedyncze, nic nie mówiące o tych treściach słowa. Pomyślałem, że mój angielski jest za słaby na Behemotha i rozpocząłem poszukiwania jakiegoś polskiego kawałka - znalazłem jakiś grom i chwały. I co się okazało? Mój polski jest za słaby, żeby wyłapać jakieś treści z ich twórczości - jeden wielki bełkot, od czasu do czasu jakieś słowo...
To kurde skąd ci fani dowiadują się o tych treściach? Jakieś tłumaczenia są wyświetlane na koncertach?
|
Nie potrzeba żadnych tłumaczeń, najważniejsze, że nie potrzeba myśleć, najważniejsze, że jest głośno...........................................