Cytat:
Napisany przez Sunna
W zyciu juz bym nie kupil kuchenik z piekarnikiem gazowym  Nie ma takiej opcji.
Jak chce ci sie kombinowac to mozesz jakichs zlomiarzy przy skupie dorwac. Za darmo ci to zutylizuja  Przyjda, zniosa i bedziesz mial problem z glowy.
U mnie na podworku gumowkami 3 samochody rozebrali na czesci 
|
Zutylizują

- nie oszukujmy się - tacy złomiarze i mniejsze firmy to polega na tym, że to co się da to na złom, a reszta na śmieci ... a w najgorszym wypadku do lasu ... taka prawda ... ale człowiek oszczędny jest i czasem mu szkoda tych paru złotych

... a w przypadku gazu to i problem bo samemu lepiej nie odłączać.
Ale akurat kuchenka to prawie sam złom i jakaś firma lub osoba na pewno w takim dużym mieście się znajdzie co ją weźmie

... tylko trzeba na taką trafić/znaleźć,
Cytat:
Napisany przez Sunna
W zyciu juz bym nie kupil kuchenik z piekarnikiem gazowym Nie ma takiej opcji. (...)
|
Ja dzisiaj też już bym nie kupił ... ale wtedy to ja się nic nie dokładałem tylko w 100 % płaciła Mama ... więc była jej decyzja ... a poza tym - sądziłem, że chociażby przyzwoity ten piekarnik będzie ... a niestety jak pisałem nie jest ...
Cytat:
Napisany przez grzeniu
Amica jest tak samo polska, jak polski bosch jest niemiecki.
Amica jest włoska, a że z Wielkopolski to akurat prawda
|
A możesz napisać do kogo teraz należy Amica Holding S.A. - bo jakoś nie mogę znaleźć - no bo w samej Amica Wronki to właśnie Amica Holding S.A. ma większość głosów na WZA
A co do Boscha - to kto teraz jest właścicielem tej marki ?
Bo kupiliścmy pralkę Boscha, wykonana w Niemczech i myślałem, że to nadal firma niemiecka ??
Pozdrawiam
ro29