Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.07.2009, 15:02   #377
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez KarolluZ Podgląd Wiadomości
tak tak, wiem, że do AGP są różne fixy, ale ja mam na pci-e i zastanawiam się czy generalnie brać taka karte, z którą już mam problem na wstępie. Nawet na stronie sapphire jest tylko opisany dany model, ale sterowników sapphire na stronie AKURAT do tego modelu 4730 nie daje, a na płytce mam dołączone 9.5. Widziałem po stronkach, że ludzie także maja takie same problemy jak ja, ale jakos rozwiązania nie ma...
do mojej 3650 tez jako tako sterowników na stronie nie ma , musiałem zassać do 3600 i ręcznie wyszukać i nagle sie znalazły oczywiście z komunikatem że to nie ta karta itd ale działa
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post