Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.07.2009, 23:03   #21898
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Powiedzieli mi, że jutro jest poniedziałek, odrzucałem tą myśl od siebie, ale to jednak prawda. Idę spać, budzi mnie ostatnio wszystko - szaro się robi, uchylę oko, myślę sobie, to przez te chmury tak ciemno - trzeba wstawać, szumią samochody z żarciem po 4 rano - ja sobie myślę, że to pewnie po szóstej , ptaki śpiewają przed 4 - taki mam dzwonek, a śnią mi się same głupoty...............jak zawsze wszystkim.........
A jak nastawię budzik, to czekam calutką noc aż zadzwoni......
ed hunter jest offline