Dyskusja: Kieszeń na dysk
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.07.2009, 10:11   #17
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
No akurat kilka dysków mi potrzebnych nie jest (wolę jeden, pojemniejszy), ale na brak czegokolwiek poza USB też zwróciłem uwagę. Generalnie ja tu kopiować za dużo nie zamierzam (tzn. trochę na pewno, bo po coś mi to jest potrzebne, ale raczej jednorazowo, żeby zapisać i sporadycznie coś przenieść z powrotem), ale fakt, że tempo może z czasem radzić.

Najbardziej podobają mi się funkcje szyfrujące, bo czegoś takiego szukałem. Ale.. może jeszcze poszukam

Napisałeś, że masz Akasę All in One (zakładam, że 'jedynką') - próbowałeś może odczytywać na niej karty SDHC? Szukam cały czas jakiegoś panelu z reulacją wentylatorów i pomiarem temperatur (oraz koniecznie czytnikiem kart), ale każdy ma jakąś wadę. Już myślałem, że Akasa będzie tym optymalnym, ale wszędzie pisze, że tylko karty SD..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post