No właśnie muszę się tym programem w końcu zająć, bo czytałem o nim sporo, ale jeszcze nie testowałem. Może rzeczywiście będzie to lepsze rozwiązanie.
Backup'u systemu nie przewiduję, bo nie do tego ma ten dysk służyć (choć wiem, różne sytuacje losowe się zdarzają), ale faktem jest, że dzisiaj przy sprzęcie tej klasy i pojemności brak dodatkowych wyjść do poważna wada. Może decydująca..
Co do panelu to jakbyś jeszcze mógł przy okazji sprawdzić zwykłą kartę SDHC (niby micro przez adapter to to samo, ale wolałbym mieć pewność). Akurat cena chwilowo nie jest wadą, bo na tej aukcji można je kupić po 99 zł (zwykle sporo więcej):
http://www.allegro.pl/item678765354_...cja_fv_gw.html
Ewentualnie tylko te dwa kanały to trochę mało, no i alarm poniżej 600 obrotów (chyba, że da się go wyłączyć). Ja mam właściwie wszystkie wiatraki wolnoobrotowe i podejrzewam, że w typowym ustawieniu chodzą wolniej (nie mogę tego sprawdzić, bo są podłączone bezpośrednio do zasilacza). Chociaż generalnie najbardziej zależy mi na karcie graficznej, a ten na niej może i chodzi trochę szybciej. Będę to musiał sprawdzić.