Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.07.2009, 01:09   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Możesz coś więcej o tym urządzeniu pomiarowym?

Swego czasu chciałem sobie coś takiego kupić, przede wszystkim interesuje mnie zasadność (lub nie) całkowitego wyłączania sprzętu, a nie pozostawiania na stand-by, ale jak zacząłem się wgryzać w temat to się okazało, że te mierniki za ca. 50-100 zł przy małych poborach pokazują zupełne bzdury. Jeśli chce to mierzyć, to potrzebuję sprzęt już za kzł.

Czy wyniki pomiaru małych mocy są powtarzalne?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post