Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2009, 08:03   #968
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
@romanesco Tobie Lidl i Aldi powinny wypłacać subsydia za mocną i nachalną reklamę... Jeśli chodzi o narzędzia z Praktikera to jest przepaść pomiędzy tymi z Aldiego, nawet te tanie chińskie w Praktikerze mają dłuższy czas żywotności niż analogiczne z Aldiego... w Aldim nawet kapusta kiszona jest do "d..." i można po niej dostać rozwolnienia (przetestowane na sobie)... ostatnio w lidlu był sylikon sanitarny, akurat mam remont w domu i kupiłem bo był tani i było mi do sklepu blisko i widziałem w gazetce że jest... żałuje ze to kupiłem, teraz odłazi warstwami i trzeba będzie zerwać to dziadostwo... zresztą jak to mówią kto tanio kupuje to dwa razy kupuje...

Lidlomarkety dobre są do uzupełnienia cukru, mąki, mleka, papieru toaletowego, warzyw i podobne... ale porównując ostatnio ceny przynajmniej w mojej okolicy wcale jakoś specjalnie taniej nie wychodzą te produkty tam niż w Auchanie, Tesco, Kauflandzie czy Intermarche... do których wole pojechać mimo to bo Koźlaka nie uraczysz w Lidlu ni w Aldi czy innej Biedronce...