Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2009, 08:24   #970
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Romanesco - dla przykładu, znajdź mi jednego mechanika samochodowego, który daje radę kluczami z lidla, albo tymi tu śrubokręcikami... ja kiedyś kupiłem taki klucz do kół do busa. Jakie to szczęście miałem, że nie przyszło mi zmieniać tym kluczem koła - klucz przy okazji spróbował innej śruby i po tym jak zwinąłem go w trąbkę wylądował w kiblu.
Każdy musi przejść przez chińsko-lidlowy etap sam, ja już przeszedłem.

Mnie teraz najbardziej wkurza, jak w normalnym sklepie widzę ten sam chłam za większe pieniądze. Wbrew pozorom nie ma wielu sklepów, gdzie można kupić porządne narzędzia. Na tanim chińskim szmelcu mają największe przebitki.