Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2009, 13:56   #983
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez superrrmario Podgląd Wiadomości
Romanesco, wybacz jeśli Cię uraziłem. Wychodzę z założenia, że "chytry dwa razy traci". Pracuję w usługach. Mam markowe narzędzia, których używam od 20 lat. Jakość wykonania, ergonomia uchwytów są w mojej pracy niezbędne!! Niektórzy koledzy kilkukrotnie zmieniali "park narzędziowy", ja nie muszę!
W porządku Doszedłem do wniosku, że ta nasza dyskusja była niepotrzebna, gdyż wszystko wzięło się z pewnego niezrozumienia i niedopowiedzenia. Jeśli ja potrzebuję coś przykręcić, odkręcić czy wywiercić raz kiedyś, to sprzęt lidlowy w zupełności wytrzyma. Ale jeśli miałbym go używać do codziennej, intensywnej pracy, to pewnie by się nie nadawał. Tak więc wszystko zależy od tego, do czego i jak często, ktoś coś potrzebuje.
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post