Cytat:
Napisany przez prometeusz
Gwarantuje ze jakbys dostal w swoje rece prawdziwe elektronarzedzia , to dopiero bys wiedzial jak szybko mozna wszystko zroic i w dodatku bez wiekszego wysilku :ok:
Nie niszczac przy tym strasznych ilosci narzedzi , typu wiertel, pil do wyrzynarek itd
|
kilka, dobrych kilka (6-7?) lat temu kupilem wiertarke udarowa Toya z Makro - czyli najtansza chinszczyzne - za jakies 40pln wazlizka pelna kamieni, wietel...
chodzi do dzis, (tylko kilka wiertel juz wymienilem - kamienie w stropach - ale to przeciez ani od wietarki ani od wiertla nie jest zalezne)
ba, w czasie remontu, jaki mialem w mieszkaniu, robotnicy pozyczali ja ode mnie, mimo, ze sami mieli dwie wielkie wiertarki - byla po prostu wygodniejsza a rownie dobrze radzi sobie w codziennym uzytkowaniu
jak juz wczesniej pisalem, mam sporo tanich narzedzi i dzialaja
tylko mam dlugie zeby na srubokrety krzyzakowe - tego robic nie potrafia chinczycy jednak
a, no i jeszcze sruby i kolki - zamiast jezdzic do Castoramy czy innego Praktikera, wole kupic w 1001 drobiazgow na osiedlu - o dziwo taniej, koles pomoze dobrac do zastosowania, doradzi i ma to, czego potrzebuje, a nie wybor 100 rodzaji kolkow szybkomocujacych a zadnego normalnego