Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.07.2009, 17:52   #167
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
c.d. rozwiązania umowy z Polkomtelem.

16 lipca 2009, godz. 10:00
Polkoltel zaczął mnie straszyć: przesłali SMS, że 21 lipca zgodnie z regulaminem wyłączają mi numer, więc mam ostatnią szansę, żeby zadzwonić pod bezpłatny numer **** i wycofać się z rezygnacji z umowy. Nie przestraszyłem się...

17 lipca 2009, godz. 10:00
Polkoltel zaczął mnie przekupywać: przesłali SMS, że jak wyślę teraz wiadomość "Wycofuję" na bezpłatny numer ****, to dostanę w promocji pakiet 1000 minut. Nie skusiłem się. Ciekawe, co jeszcze wymyślą? Kupiłem starter Play Fresh...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post