Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.07.2009, 22:29   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Sztuka bardzo współczesna
http://www.wroclaw24.net/news.php?id...14c8aae1854bd6

ehh.. zwolennikiem współczesnej 'sztuki' to ja nigdy nie będę, ale podoba mi się porównanie wypowiedzi.

Ci, co muszą:

Cytat:
(...) Tomasz P. Chenczke, prezes zarządu Centrum Development & Investments. - Jesteśmy dumni, że po pracach Jarosława Flicińskiego i warszawskiej grupy Puff-Buff kolejna utalentowana i ceniona artystka zdecydowała się zaprojektować dzieło dla Renomy ***8211; twierdzi. ***8211; To kolejny dowód na to, że Renoma jest miejscem z charakterem, przestrzenią umiejętnego współistnienia handlu oraz sztuki nowoczesnej.
I ci, co mogą:

Cytat:
Zupełnie nie rozumiem, co to przedstawia ***8211; mówi Maria Bednarczyk, mieszkanka bloku przy ul. Czystej. - Myślałam, że powieszą na tym reklamę, albo coś innego.
I ci, co chcą:

Cytat:
Kristoff pisze
ciekawe, kiedy im się na tym straganie rozłoży jakiś przedsiębiorczy cinkciarz i zacznie handlować pod renomą warzywami albo ciuchami z niemiec. wtedy by "instalacja" spełniła swoje zadanie
Cytat:
Erol pisze
chyba zostanę rzeźbiarzem. całe życie stawiam takie rusztowania...
Cytat:
zadan pisze
zgadzam się z tomaszem całkowicie. najgorsze, że ludzie są podatni na wciskanie takiego badziewia ubranego w wyssaną z palca ideologię.
Cytat:
Tomasz B. pisze
o litości! kiedyś to trzeba było mieć talent, sprawność w dłoniach itd itp - a teraz wystarczy połączyć kilka prętów metalowych i mamy rzeźbę a autor staje się artystą. no takie coś to nawet ja potrafiłbym zrobić ;-) ehhh sztuka współczesna - masakra do kwadratu !!!

Krótko podsumowując..

Cytat:
znawca pisze
o w mordę...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post