Rada na przyszłość: nie szukaj pomocy na rapidach. Tam są poradniki "od lamerów dla lamerów" (chyba, że ukradzione).
---
Cytat:
Napisany przez bialylukasz
Najpierw probowalem punktu 4.4 czyli przy uzyciu płytki swap magic 3.8 + pendrive - zrobiłem wszystko wedle intrukcji jednak juz przy 3 podpunkcie zamiast ładowania sie uelflaunchera wyskakiwał mi czarny ekran
|
SM używa USBD z przed bodajże 2008 roku. Twój pendrak jest prawdopodobnie nie obsługiwany. W ogóle to do wersji 1250 (z svn-a) tego modułu były spore problemy z Kingstonami nowszymi od 1GB DTII.
Cytat:
|
Pozniej sprobowalem metody 4.5 Swap Magic + Sagat Pack, nagrałem na cd obraz plyty sagat, pozniej odpalilem swap magic podmieniłem płyty - dalej nic - albo nie czyta płyty albo wyskakuje czarny ekran i nic
|
W tzw. Sagat Pack jest uLE, który pamięta czasy 2007 roku... Nie wiem czy ten d.e.b.i.l to aktualizował, pewnie nie. Dawno temu na konsola.pl dostał opiernicz za warez w tym, nie usunął, paczka zniknęła. Potem ciągle to sobie wpisywał do profilu - pomimo kilkunastu upomnień maniakalnie dalej to robił więc dostał bana i się obraził. Taka jest historia tej paczki.

Aż dziwię się, że ktoś to jeszcze utrzymuje przy życiu na "plikowniach". To syf jest.
W każdym razie: skoro się nie ładuje to źle nagrywasz. Dla CD musi być to
mode2.