Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.07.2009, 11:38   #243
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Keenzo Podgląd Wiadomości
Mam też taki problem. Przez jakiś czas nagrywarka działała poprawnie - teraz znowu nie działa. Nigdy więcej nie kupie nagrywarki pioneera. Najgorsze, że zgubiłem paragon i nie mogę zwrócić jej
Bardzo proszę o informacje jak zmienić bios z 1.06 na 1.09 (wiem wiem, że wiele instrukcji opisów itd. ALE...
i jest ok tzn. nagrywarka "żyje" ale nie nagrywa.
Kiedy próbuje zmienić z 1.06 na 1.09 to nic nie wychodzi z tego i nagrywarka nie działa w ogóle wtedy

Proszę o pomoc - może jest jakiś inny sposób zmiany softu ?
jeśli kupiłeś w sklepie i na wypalarce znajduję się naklejka firmowa sklepu z datą to możesz oddać na gwarancje - będziesz wtedy płacił za koszty transportu
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post