Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.07.2009, 14:53   #6
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez romanesco Podgląd Wiadomości
Ale dlaczego Ci wywalił wiadomości, to tego nie wiem U mnie co jakiś czas pojawia się taki komunikat:
Załącznik 52578
I tak jak napisałem, klikam OK. Nie stwierdziłem żeby mi coś usunął. Co do ustawień, to robił to nasz informatyk, więc nie pomogę
znalazłem w koszu

w wysłanych było ~2GB, oraz 4600postów

wywaliłem powłowę i chyba trzeba zrobic teraz kompensację (bo baza ma dalej około 2GB) z tego co wyczytałem to nawet jak się posty skasuje to one dalej wiszą w bazie (choć dla mnie to jest dziwne )