Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2009, 20:49   #15
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja jakiś czas temu (ponad 2 lata) wystąpiłem do Lukas banku i do Inteligo (czyli PKO BP) o pożyczkę na kilka tysięcy złotych, chyba na osiem. Odmówiono mi, po czym kilka miesięcy później dostałem maile z propozycją właśnie takiej pożyczki, z Lukasa dzwoniły nawet kilkukrotnie.
Już od jakiegoś czasu ma wyższe propozycję. Kończę spłacać kredyt w Lu8kasie, niewielki, nie absorbujący, krótki.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 23.07.2009 o godz. 20:52
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post