Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2003, 00:31   #3
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
tak jak wspomniales, pisza to "gowniarze". widzialem ostatnio program na tvn-ie, chyba "na kazdy temat". byl tam poruszana sprawa traktowania ludzi zarazonych wirusem HIV. jedna z uczestniczek na wiesc o tym, ze osoba siedzaca kolo niej jest chora, natychmiast zazadala zmiany miejsca. fakt, ze wiekszosc obecnych na sali ja wysmiala jest inna historia. przy okazji przypomnial mi sie ostatnio pewnien program (tytulu nie pamietam). motyw byl taki, ze planowano otworzyc osrodek dla narkomanow, co spotkalo sie z ostrymi sprzeciwami mieszkancow. jak slyszalem tezy wysnuwane przez przeciwnikow, to tez nasuwalo mi sie pytanie: z czym my do europy chcemy isc (na pewno nie z zarobkami )

odnosnie tego co pisales, juz dawno nauczylem sie ignorowac tego typu dialogi. a niestety musze cie zmartwic, nie tylko my tacy jestesmy. sa gorsi od nas.
bylem ostatnio w grecji u rodziny. gdybym napisal, co oni tam wygaduja na temat "polityki kumania sie USA z Zydami", jakie maja zdanie o polakach, to musze stwierdzic, ze takie ewenementy (rozwalilo mnie pytanie, czy w polsce swieci slonce) sa w kazdym kraju.

dlatego wisi mi, co oni wygaduja, bo kiedys ONI, a nie TY dostana za to od zycia po pupie...

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post