Cytat:
/ \aster napisa***322;(a)
Na poczatek chcialem powiedziec:
TECHNO RULEZ
Teraz do rzeczy, lubie nowe kawalki techno i tylko takich slucham glosniej , ale ja preferuje utowry, z przed kilku lat sa o niebo lepsze od tych co teraz sa. Nie mowie ze teraz sa zle, ale kiedys (2-3 lata temu) techno bylo lepsze, nie mowcie ze mi sie znudzilo bo wcale tak nie jest. Uwielbiam starsze kawalki Aquagena, teraz to komercja, kiedys Aquagen mial w sobie to cos. Takze, lubie jeden utwor w wykonaniu Mr. X and Mr. Y ( Westbam to Y albo X nie pamietam) - Global Players ten utwor jest zaje**sty.
Szkoda, ze przypal glosniej poscic starsze kawalki, chociaz w tej wiosce i tak nie maja pojecia o tym rodzaju muzyki.
Co do HH to nie przeszkadza mi on, tez lubie czasami posluchac, ale nie moge za dlugo, nie wiem czemu.
Nie ma to jak rytmy Techno, Trance, House 
GREETZ
|
Master hmmmm.... no nie wiem, chyba się z tobą nie zgodze co do komercji w dzisiejszej techniawce. Nie należy patrzeć na takie zespoły jak Brooklyn Bounce, bo to jest totalna komercja (chociaż bit mają mimo wszystko dobry), należy skerować swoje ucho w kierunku innych Dj, tych mało znanych, niestety nie mają oni siły przebicia i wychodzą zazwyczaj z jednym kawałkiem a potem gdzieś giną
Clubmasters - 3 polscy Dj'e, grają w klubie Protector w Głogowie k. Z.G. to są Dj, którzy mogą konkurować z Dj z zachodu