Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.07.2009, 21:08   #39
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Gdzie przykleja? I co, na balkon nie wyjdę jak przykleję?

BTW nigdzie nie mogłem dostać tego raida do kontaktu, były same wkłady, więc zanabyłem coś, co mi polecano jako 'to samo co raid, tylko tańszy'. Na stałe wkłady lub na ten płyn, wtykane do kontaktu. Expel się nazywa. W komplecie były te stałe wkłady. Nie omieszkałem od razu wypróbować.

Efekty: łeb mi pękał, komary dalej latały. Lepsza historia, że drugiego dnia urządzonko było nie podłączone do prądu - leżało koło okna, a ponieważ ostro lało, zamknąłem okna. Po 3-4 godzinach tak mnie zaczęła rąbać łepetyna, że spakowałem szuwaks do torebki foliowej i zamknąłem szczelnie. Będę musiał komuś je wetknąć... Pierwsza myśl - teściowej...

Nie polecam.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post