Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2003, 01:27   #1
Topel
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.02.2003
Topel w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Problem z Nagrywarka LG

Witam wszystkich ktorzy moga byc w stanie mi pomoc.Jakis miesiac temu kupilem sobie nowa nagrywarke firmy LG(GCE-8480B).Nagrywarka jest dosc dora moze sie wydawc bo posiada BurnProof(hoc to juz jest chyba standard),szybkosci nagrywania to 48x16x48.Plytki Audio nagrywa bez problemow,nie buforujac plikow ani nic takiego,najlepsza bajka zaczyna sie kiedy chce nagrac cos innego poza audio czyli chodzby plytke z np.z filmem czy mp3.Kiedy wlanczam nagrywanie z predkoscia wieksza niz 8x to program nagrywajacy(jakikolwiek)buforuje dane jak glupi i kiedy przy predkosci np.32x plytka powinna byc nagrana w jakies no nawet az te 4 min. to nagrywa ja w 10-12 minut a czasami nawet i z 14 min. potrafi mordowac CD-R.Probowalem juz chyba wszystkich programow nagrywajacych i najlepszy okazal sie Nero ktorego dostalem z Nagrywara bo wypalanie plyty trwa tam najkrocej.Nie wiem dalczego sie tak dzieje Taki stan zeczy potrafi czlowieka wpienic bo gdy sie mam nagrywarke 48x trzeba nagrywac 8x.MOZE KTOS SIE ZLITUJE I POWIE MI CO ZROBIC ZEBY ZEBY TO DZIALALO JAK NALEZYZgory dzieki za wszystkie sugestie!
Topel jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online