Kolejny problem z FF 3.5 znalazłem. Mam sobie w zakładkach między innymi folder "fora" - i tak z raz albo i dwa na dzień otwieram wszystkie zakładki "Otwórz wszystkie w kartach". 3.1 otwierał mi oprócz/obok w danej chwili otwartych zakładek. 3.5 otwiera w miejsce już otwartych.
Jak to zmienić, żeby te linki z zakładek otwierał na nowych zakładkach nie zaczepiając kart już otwartych?
A tak BTW może jest jakieś rozwiązanie otwierania zakładek z Allegro po zmianie lejałtu? Przed "rewolucją" na Allegro bez problemu trzymając ctr klikałem w link i otwierał się w tle. Teraz jak idealnie w napis tytułu aukcji z listy (w kategorii czy wyników wyszukiwania) kliknę trzymając ctrl, to otwiera w tle. Ale jak minimalnie nawet nie trafię w napis, to otwiera w bieżącej karcie. Rozwiązanie, żeby wszystko otwierał w nowej karcie nie bardzo mi leży - jak "wzmocnić" ten ctrl, żeby zawsze otwierał w tle na nowej karcie, gdy przy kliknięciu jest wciśnięty?