Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.08.2009, 21:27   #9415
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Lewackie bydło powinno być poddawane przymusowej lobotomii, chociaż nie wiem, czy coś udałoby się odciąć.

To mój komentarz na tym samym poziomie, co protest *****nych lewaków.

Niech męki piekielne ich nigdy nie opuszczą.

Co do Powstania Warszawskiego, to mam różne przemyślenia, ale ludziom, którzy w heroicznym zrywie walczyli za naszą wolności, i tym, którzy zginęli jako cywilne ofiary, i tym co w walce, cześć i chwała na wieki!
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post