Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.08.2009, 23:30   #236
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja tam uwielbiam TomToma, zeby dozucic do (prawie) kompletu
mialem tez dlugo iGo - super, ale dziala wolniej
natomiast zdecydowanie odradzam CoPilot, ktorego dostalem preinstalowanego na telefonie - obliczanie tras z kosmosu, totalnie absurdalne, reakcja na zboczenie z trasy bardzo puzna
TomTom mnie przekonal do siebie prosta, szybka obsluga, aktualnymi mapami calej EU (testowane w IR, UK, DE oraz PL), szybkim i logicznym prowadzeniem, natychmiastowym obliczaniem alternatywy
oczywisice ma bledy map, jak kazda navi (tu chyba jednak AutoMapa bedzie dzierzyc palme najdokladniejszej siatki drog w PL, ale ponoc poza naszymi granicami juz tak dobrze nie jest - ponoc, bo ja jezdze w zasadzie tylko z TT)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post