Dyskusja: Chłodzenie CPU
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.08.2009, 13:24   #37
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin Podgląd Wiadomości
Podbijam temat, bo widzę ze dyskusja już była... warto sobie kupić taki Aerocool FP-01 ?
Potrzebuje taki uniwersalne coś - czytnik, porty USB, eSATA i monitor obrotów dwóch wentylatorów - nie wiem tylko czy cena jest tego warta, wygląda to ciekawie w sam raz do modingu...
Ja sobie ostatnio kupiłem Akasa All in One i.. jeszcze nie podłączyłem Ale też zastanawiałem się nad tym modelem, który podajesz. Nie pamiętam co ostatecznie przeważyło (tzn. między innymi cena, bo Akasę dostałem promocyjnie poniżej 100 zł.), ale wiem, że w Aerocool nie miałem pewności odnośnie odczytu kart SDHC (w jakiejś recenzji czytałem, że odczytuje, ale chyba w specyfikacji nie ma potwierdzenia). Zwróć też uwagę na regulację wentylatorów, bo chyba było też coś, że da się je spowolnić w małym zakresie, co mi nie odpowiadało ze względu na wyciszanie komputera.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post