Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.08.2009, 19:17   #49
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
No tak, wiem jak jest z tym sprzętem, ale do tej pory kojarzyłem do głównie z RTV i AGD, myślałem że w przypadku komputerów jest mniej więcej cały czas tak samo. A do tego jeszcze zwykle kupowałem sprzęt ze średniej półki i nie miałem z nim problemów, a ostatni zestaw złożyłem raczej z droższych podzespołów i oczekiwałbym chociaż bezawaryjności (a właściwie od początku z czymś jest problem.. karta graficzna teraz też jest na gwarancji..., do monitora i płyty głównej się przymierzam..).

No ale nic, zadzwoniłem do producenta i umówiłem się na wymianę. Nie jest źle, bo odeślą mi go zaraz jak dostaną mój (bez testowania itp - dają nówkę), chociaż nie tak dobrze, jak miałem nadzieję, bo liczyłem, że jak podam jakieś dane odnośnie zakupu, czy numer seryjny, to prześlą od razu i na weekend będę miał. Poza tym akurat mają problemy ze współpracą z kurierem, więc muszę wysłać we własnym zakresie, co przy 5 kg zasilaczu trochę też kosztować będzie (chociaż i tak spróbuję te pieniądze odzyskać).

Ale i tak generalnie nie jest źle, bo myśl o 2 tygodniowej (przy dobrych wiatrach..) procedurze reklamacyjnej i uziemionym komputerze trochę mnie niepokoiła.. Za to szybkie załatwienie sprawy (odpukać..) warto było kupić sprzęt z wyższej półki.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post