Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2003, 14:04   #7
Fantomas
=F=

Data rejestracji: 19.04.2002
Fantomas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Powiem tak:
Swego czasu przepisywałem, ale u mnie cena wynosi 2,50 zł, choć wielu jest gotowych za ok. 1 zł za stronę. Jednakże czasem zdarzało mi się poprawiać prace pisame przez "złotówkowiczów", wtedy ciarki szły mi po plecach (przepraszam tych, którzy ewentualnie mogliby się poczuć dotknięci). Więcej roboty było z poprawianiem niż gbybym miał pisać od początku. Najczęściej osoby te mają niewymowną miłość do naciskania niezliczoną ilość razy klawiszy ENTER i SPACJA (to jest ich metoda na robienie odstępów). A takie szczegóły jak "wdowy", "bękarty" itp., nie mają dla nich najmniejszego znaczenia. Dlatego raczej nie przepisuję już prac, bo ludzie wolą mieć taniej, a że byle jak...
Ładnie wyglądający dokumnet wymaga czasu na przygotowanie, a to musi kosztować. Do tego ważne jest to, w jakim programie to ma być zrobione: co najwyżej "dobre" da się zrobić w programach typu Word, ale "bardzo dobre" wychodzą tylko z programów do składu tekstu - ja preferuję LaTeXa (tani=darmowy, dobry i niezależny od systemu operacyjnego), widziałem inne (zintegrowane z Windowsem, strasznie drogie, kłopoty z łamaniem polskich tekstów - vide prasa).
Miłego dnia

Ostatnio zmieniany przez Fantomas : 05.02.2003 o godz. 14:06
Fantomas jest offline   Odpowiedz cytując ten post