Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.08.2009, 22:26   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
IMO wszystko zależy od tego, czy ktoś chce się zająć tym bardziej, czy tylko popykać sobie rozrywkowo raz na pewien czas. Ja kupiłem sobie dawno, dawno temu jakieś tanie drewno, naciągu nie wymieniałem nigdy, owijka oryginalna do dziś, a od czasu do czasu jak wyskakujemy sobie z kumplem na korty jest świetnie. Może i te nowsze lepiej leżą w dłoni, są lżejsze i lepiej zaprojektowane (początkujący, średnio zaawansowany), ale nawet nie zastanawiam się nad wymianą do popykania sobie od święta, czy wielkiego dzwonu... A odniosłem wrażenie, że o to chodzi Patrixowi...

Ale ja się nie znam, to tylko moja opinia.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post