Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.08.2009, 14:48   #229
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Dość stare, ale dopiero dzisiaj na to trafiłem. Ponieważ trwa to w najlepsze, warto umieścić.

Pobieraczek wykorzystuje zapominalstwo internautów?
Aż wszedłem na ich stronę, bo też gdzieś dzisiaj o tym czytałem (że UOKiK się sprawą zainteresował). Na szybko przeleciałem regulamin i:

Cytat:
§ 4. Warunki zawierania i rozwiązywania umowy o świadczenie usługi drogą elektroniczną
(...)9. Umowa o świadczenie usług Usenet jest umową zawartą na czas określony i kończy się wraz z upływem terminu, na który został wykupiony abonament. Usługobiorca, który chce nadal korzystać z usług Usenet ma prawo do zawarcia nowej umowy o świadczenie usług Usenet poprzez wykupienie kolejnego, dowolnego abonamentu na wskazany w nim okres.
http://www.pobieraczek.pl/regulamin

Dodając do tego stronę tytułową przy rejestracji, w szczególności zapis: "Tak, chcę testować przez 10 dni!
Prosimy o poprawne wypełnienie formularza.
Państwa dane będą przetwarzane z zachowaniem ich poufności.
Pobierz 1 GB danych od razu!" nie widzę tematu. Jeśli na kolejnych stronach nie ma dodatkowych wyjaśnień, zawarta umowa jest jedynie na 10 dni darmowego testowania.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post