Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.08.2009, 04:53   #9534
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
Luzik - byli Scorpionsi + Kylie za 10 PLN.
Laibach - 40PLN.

Są koncerty, na które chodzę dla muzyki, a są takie, gdzie chodzę na "szoł" - dla przykładu na Jarre nie poszedłbym, bo z playbacku mogę sobie posłuchać w domu (a chyba nigdy nie grał na żywca) gdyby nie otoczka i szoł. Tak samo Madonna. .
Nie zgodzę co do Jarre(przynajmniej co do koncertu na którym byłem)byłem na pierwszym koncercie w Spodku w Katowicach (pierwsze jego światowe tour w zamkniętych obiektach)na Vipowskich miejscach bardzo blisko zresztą tuz obok Kwaśniewskiej i zdecydowanie koncert był na żywo,muzyków było około 10,aranżacje były trochę inne i brzmiały inaczej utwory (zwłaszcza perkusyjne sekcje) również się kończyły bez wyciszeń,było kilka pomyłek muzyków i kłopotów ze sprzętem co było po prostu słychać.Co do Madonny wszystkie video jakie widziałem to zdecydowanie playback,nawet Elton John bardzo brzydko ją za to nazwał i stwierdził kto żąda 75 funtów za bilet na swój koncert, a potem wychodzi na scenę i śpiewa z playbacku, powinien zostać zastrzelony .

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post