Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.08.2009, 02:14   #4
Jabb
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.08.2009
Jabb w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Moje uszanowanie! Ponawiam wątek

Część wszystkim. To mój pierwszy wątek dlatego proszę bez wrzasków.

Chciałbym podziękować wszystkim, szczególnie Berionowi, który pomaga wszystkim bez wyjątku z cierpliwością THX. Kupiłem włąśnie kartę z freeMcbootem i trafiłem na te forum.

Moje pytanka dotyczące tego tematu to, (pytam bo tutorial i to co napisał Berion ma już swój czas, a wiadomo ,że scena cały czas się zmienia):

1.Dostałem obrazy płyt gier na ps2 (Contra shattered soldier, Grimgrimoire, Gradius V, Alien hominid, the Red Star). Wszystkie te gry mają poniżej 746mb, czy to znaczy że były wydane na CD? Czy możliwe jest, że wydano je na DVD w tak małym rozmiarze? Jeśli tak to jak to sprawdzić?

2.To Noobiaste pytanie, ale jestem laikiem puki co: w tutorialu obok programów jest napisane Win9X/NT , czy to znaczy że na XP tego nie zrobię?

3.Czy muszę dodać pliki Dummy do gier poniżej 1,2gb? Jest do tego jakiś tutorial/wątek?

4.Czy istnieje jakaś lista gier które się dają lub nie dają przekonwertować z cd na dvd? Jeżeli nie to może warto by ją było zrobić.

5.Czy są dostępne (gdzieś)gotowe obrazy przekonwertowanych gier z CD na DVD? (ghem dop. B. )

6.Berion, dzieki jeszcze raz za Twoją pomoc, ale może jest jeszcze coś do dodania w tym wątku o czym należy pamiętać. Może jakieś nowsze programy, sposoby abo coś.

Dzięki wielkie

Ostatnio zmieniany przez Berion : 17.08.2009 o godz. 01:38 Powód: moje trzy grosze ;]
Jabb jest offline   Odpowiedz cytując ten post