Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.08.2009, 19:32   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na bardzo dobre Sony CD to ja nie trafiłem, ale problemu z odłażeniem warstwy nie stwierdziłem, najlepsze CD Verbatim Pastel - w dwóch sztukach odeszła mi warstwa w okolicy dziury, EMTEC i TDK można od razu sobie darować...

Ogólnie trudne i ciekawe pytanie, bo wszyscy koncentrują się na płytach DVD.

Widziałem kilka razy artykuły o płytach CD do archiwizacji danych medycznych, drogie były i nie wiem czy są w Polsce dostępne bez problemu - warto poszukać.

A najprostsza sprawa, to nagrywać wszystko w kilku kopiach i po problemie, płyty są przecież tanie...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post