Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.08.2009, 20:16   #245
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dzisiaj znowu widziałem samochód skręcający nagle w prawo przez dwa pasy...dostrzegłem tam zamiejscową rejestrację i GPS na samym środku. Sorry, ale jak ja się wybieram do zamiejscowego miasta, to sobie kupuję mapę i staram si e moją trasę zapamiętać, jeśli się gubię po drodze, to odczytuje nazwę ulicy i staję na parkingu, coby nauczyć się dalszej trasy. Jak kupię nawigację, to nie będzie włączona non-stop, włączę jak się zgubię, zamiast rozkładania mapy. Myślący człowiek powinien wiedzieć gdzie jedzie, a nie zdawać się na automat.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post