Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.08.2009, 23:43   #23019
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wróssiłem... z weselicha było ok,kamerzysta trochę sztucznych scenek nagrał i miejscami był wkurzający [ale do momentu aż sie nawalił] wszyscy zadowoleni i było fajnie. Zostało prawie 60flaszek weselnej i 20 flaszek innych napoi średnio wyskokowych a było dużo więcej nawet powiedział bym przesadnie.
Idę spać bo 2 dniowy meeting imprezowy i alkohol wyssał ze mnie życie no i obawiam się tego co mnie rano obudzi
pozdro
- Deckard - jest offline