Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.08.2009, 17:20   #23031
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja dzisiaj połączyłem wycieczkę rowerową z pozałatwianiem spraw, plusy były też takie, że nie miałem kłopotu z parkowaniem i nie musiałem za nie płacić.

Minusem jest jak zwykle brak ciągłych ścieżek rowerowych i chamscy kierowcy, których całe szczęście coraz mniej z roku na rok...

Minus był jeszcze jeden, jakieś 2 kilometry od domu złapał mnie skurcz uda, zrobiłem z siebie małą sensację, bo prawie tarzałem się po ziemi - łyknąłem właśnie magnez i potas, popiję piwem, i będzie ok

ed hunter jest offline