Po pierwsze koleś miał 2.2 promila ! Po drugie ****a jak wie, że się z tego utrzymuje to po jakiego ***** wsiada za kierownicę?! No po co ?! Jest *******onym idiotą i bardzo dobrze ! Bez zastanowienia zrobił bym to jeszcze raz ! Bo jak ktoś raz nie myśli to nie myśli całe życie ! I tak dla Waszej informacji grozi mu do 10 lat więzienia . Więc ja i Wy będziemy go utrzymywać ... spokojnie .
Rosół ?! Przepraszam co miałem do niego podejść :
- Dobry wieczór , przepraszam, że żyję, ale proszę obiecać, jak będzie Pan wracał do domu ~ 20 km międzymiastową (miał 2.2 a kupił jeszcze wódkę !!) to nie zabije Pan więcej jak 4 osoby w jednym samochodzie ?! okey ?! Tutaj ma Pan kluczyki i szerokiej drogi życzę
...
Aha i mnie mogą podpierdalać proszę bardzo bo nie ma o co .
Nie jeżdżę na gazie . Nie ćpam nie pale nie kradnę i jeszcze długo mógł bym tak .
A to, że w takim stanie wjechał na stację mówi samo za siebie - Jestem *******onym idiotą i nie mam prawa mieć prawka bo jestem bez mózgiem !
Takie jest moje zdanie . Bo ten kto wsiada na gazie jest dla mnie ścierwem .Nie mówię tutaj o kacu ! Tylko o świadomiej jeździe .
Za dużą mam styczność z transportem i wiem co robi kierowca jak nie odbiera mi tel przez 2 dni w uk ... albo w innym kraju !
I wtedy to ja dostaje po dupie i odpowiadam za takiego kretyna !
I w tym wypadku tylko się to potwierdziło !